Jouw club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Gepubliceerd op 11 januari 2018 om 20:18

De inschrijving van Set Up voor is beoordeeld en wederom goedgekeurd voor de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Breda. Vorig jaar (2017) hebben we 157 euro opgehaald, op naar nog meer stemmen!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.

Let op: alleen leden van Rabobank Breda mogen stemmen. Als je klant bent, bent je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/breda onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruikmaken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Breda en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn vanaf promotiemiddelen beschikbaar die HIER gedownload kunnen worden.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/breda kun je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne lezen. Ook vind je hier een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem je dan contact op met ons via communicatie.breda@rabobank.nl of bel 076-5308000.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb