Oproep aan alle leden van Set Up

Gepubliceerd op 19 februari 2018 om 21:29

Hierbij nodigen we jullie uit om as zaterdag 24 februari om 16.30 in de sporthal De Drie Linden te Prinsenbeek aanwezig te zijn.

Een aantal van jullie hebben via een nieuwsflits op de Website al vernomen dat onze Etske Wychgel door Nevobo genomineerd is om mee te strijden voor de eervolle titel Volleybalvrijwilliger van 2018. Er zijn nog drie kandidaten in de race en speciaal voor deze gelegenheid zal Nevobo een video opnemen om deze personen en hun waarde voor het volleybal op een fraaie manier voor het voetlicht te brengen. De video voor Etske wordt as zaterdag gemaakt tijdens de thuiswedstrijden van de Nevobo teams Dames 1 en Meisjes C.

De video komt online via de Nevobo website zodat het publiek kan oordelen en stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen zal uiteindelijke uitgeroepen worden tot dé volleybalvrijwilliger van 2018.

Als bestuur willen we natuurlijk zoveel mogelijk leden, ouders, opa en oma's  op de been hebben zodat we niet alleen Etske in het bijzonder maar ook Set Up in zijn geheel van hun beste kant kunnen laten zien. Hierbij dan ook het verzoek aan jullie om met zijn allen aanwezig te zijn as zaterdag 24 februari om 16.30 in de sporthal bij de start van de wedstrijden van de genoemde teams.

Met sportieve groeten,

Het Bestuur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb