Verduurzaming Heisprong 15 de Drie Linden

Gepubliceerd op 7 mei 2018 om 11:55

Gemeente Breda start is inmiddels gestart met de verduurzaming van Heisprong 15 te Prinsenbeek. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in oktober 2018 gereed.

 

Wat gaat er gebeuren?

De kozijnen van de voorgevel worden voorzien van triple glas. De gestukadoorde gevels van Turnhal en Judozaal worden voorzien van extra isolatie en een nieuwe laag stucwerk, kleur als bestaand. Alle platte daken worden voorzien van extra isolatie en nieuwe dakbedekking. Op de platte daken van Sporthal/toneelzaal/turnhal en judozaal komen PV panelen (zonnepanelen). Voor de ventilatie van het gebouw komen diverse luchtbehandelingskasten met warmteterugwinning. Deze kasten en een warmtepomp komen te staan op het lage dak.

 

Uitvoerende partijen

Winters bouw & ontwikkeling voert  de bouwkundige werkzaamheden uit.

Van Dorp past de ventilatie en verwarming aan.

Van Dijnsen plaatst de PV panelen op de hoge daken.

 

Planning

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur. Het gebouw blijft tot aan de zomervakantie volledig in gebruik tijdens de werkzaamheden. De aannemer zal bouwhekken plaatsen rondom toneelzaal/judozaal en turnhal. Het plaatsen van keten en containers vindt plaats voor de judozaal en direct achter de turnhal. Hierdoor zijn 7 parkeerplaatsen tijdelijk niet te gebruiken.

De gemeente vraagt uw begrip

De gemeente is zich ervan bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar zal proberen dit tot een minimum te beperken en vraagt hiervoor uw begrip.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb