Nieuw seizoen Set Up & vacatures

Gepubliceerd op 11 mei 2018 om 09:11

Beste leden en ouders van leden van Set Up,

De zomer komt al snel dichterbij en dus is het bestuur al weer druk bezig met het nieuwe volleybalseizoen. Het doet ons deugd dat vrijwel alle jeugdleden hebben aangegeven ook in het nieuwe seizoen voor Set Up te blijven spelen. Het aantal jeugdleden is het afgelopen seizoen zeer sterk gestegen. Zo hebben wij op dit moment zelfs ruim 33 mini's bij de vereniging! Bij de senioren nemen wij helaas afscheid van ons heren 1 Nevobo 1e klasse team. Een deel van de huidige leden stopt om diverse redenen met volleybal en de vijf overgebleven leden sluiten zich aan bij De Burgst om daar een nieuw team te vormen.

 

Door de sterke groei van ons ledental en het vertrek van een aantal seniorenleden met een bestuurs/kaderfunctie, is er een aantal vacatures binnen onze vereniging ontstaan. Omdat we begrijpen dat tijd voor iedereen kostbaar is hebben we de taken zo verdeeld dat er van iedereen maar beperkte tijd wordt gevraagd.

 

Per ingang van seizoen 2018/2019 zijn wij op zoek naar:

Twee bestuursleden (vanaf 18 jaar):

Het huidige bestuur heeft zelf geen volleybalervaring en voor een gezonde vereniging is het noodzakelijk dat minimaal twee spelende leden en/of ouders met volleybal ervaring het bestuur komt versterken.

Kaderfuncties (combinaties zijn mogelijk):

  • Ledenadministratie
  • Wedstrijdsecretariaat
  • Inkoop/huur van middelen en voorzieningen
  • Webmaster social media
  • Privacy en gegevensbescherming 
  • Evenementencommissie
  • Uitbreiding jeugdcommissie

Vind je het leuk om samen verder te bouwen aan de gezelligste vereniging uit te regio, laat het dan zo snel mogelijk weten. 

 

Met sportieve groet,

Het bestuur.

 


«   »