Foto's Jeugdkamp 2018

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 23:10

Dit jaar zijn we voor het eerst in lange tijd weer op volleybalkamp geweest met de jeugdspelers van volleybal vereniging Set Up Prinsenbeek. 

De organisatie was in handen van Niels, Nienke, Malou en Marloes. 

De Jeugd (meisjes B en de Mini's) van Set Up waren te gast in het scoutinggebouw in Rijsbergen en hebben daar een super leuk weekend beleeft met als Thema superhelden.  Alle kinderen hadden supergave outfits aan.

Heel de zaterdag hebben we verschillende leuke spellen gedaan. s'Avonds hebben we de dag afgesloten met een feestavond met aansluitend een leuk potje weerwolven bij het kampvuur gespeeld. Zondag ochtend de dag afgetrapt met ochtendgymnastiek zodat de kampgasten veel honger hadden bij het ontbijt. Na het ontbijt kwamen ook alle andere mini spelers op het kampterrein aan. Ook deze dag hebben we weer super veel leuke spellen gespeeld. Ondanks dat het voor de kampleiding de eerste keer was is er een super leuk en geslaagd kamp neergezet. Het goede weer en de super gezellige kinderen en begeleiding hebben daar uiteraard heel goed aan meegeholpen. Volgend jaar weer. 

Kijk voor de foto's in het fotoalbum van Set Up op deze site.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.