Mini van de Week: Dane van Gool

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 15:47

DANE VAN GOOL 25 JANUARI 2020 – MINI VAN DE WEEK

BIJ DE WEDSTRIJD SET UP MEB – YVC MEB IN SPORTHAL DE DRIE LINDEN

Heel leuk vond Dane het om MINI VAN DE WEEK te mogen zijn bij ‘de dames’ van Meisjes B. Op de bovenste foto’s is te zien hoe hij met het team de tegenstander een fijne wedstrijd wenst en talentvol meedoet in de warming-up. Op de onderste foto’s de knappe serve van Dane als start van de wedstrijd, zijn meeluisteren tijdens een time-out en Dane, vol trots met een heus ‘MINI VAN DE WEEK’-certificaat, naast coach Marco.

 

Op de vraag wie Dane erg goed vond, antwoordde hij, dat hij het team als geheel zo goed vond. Dus niet een speelster in het bijzonder, maar vooral de manier waarop de speelsters elkaar complimenten gaven en oppepten, vond Dane heel goed. Het resultaat? 3-1 winst!

Zijn volleybaltip voor het team is dan ook: ga zo door! Ook over coach Marco was Dane vol lof. Hij vond Marco heel enthousiast en positief en ook duidelijk in de uitleg naar de speelsters.

 

Dane is 11 jaar, speelt bij Set Up Cool Moves Volley niveau 5 én assisteert bij de trainingen van de jongste mini’s van de club op niveau 2. Het leukst aan volleybal vindt hij het spel als teamsport. Bovenhands spelen vind hij best moeilijk, maar dat is dus heel veel oefenen en aanvallen vindt ie top! Naast volleybal knutselt en tekent Dane graag. Op moment is vlieg-tuigjes vouwen favoriet. Maar het liefst zou Dane bij wijze van spreken elke dag volleyballen.

 

Deze Mini zal daarom in de toekomst vast en zeker een Maxi worden!


«   »