Mini van de Week: Nynke Breepoel en Nienke van Gils

Gepubliceerd op 8 februari 2020 om 15:52

NYNKE BREEPOEL EN NIENKE VAN GILS 8 FEBRUARI 2020 MINI’S VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD SET UP MEB – SYMMACHIA MEB IN DE DRIE LINDEN

Nynke (10 jaar) en Nienke (8 jaar), allebei enthousiaste talentjes van Set Up 4 – CMV niveau 4, vonden het SUPERLEUK om MINI’S VAN DE WEEK te zijn en de ‘dames’ van MeB waren flink onder de indruk van de twee toppertjes. Nynke beschreef het avontuur als volgt: “Om 16.00 uur reden we richting de Drie Linden en ik was wel een beetje zenuwachtig om “mini  van de week” te zijn. Daar aangekomen moest ik me omkleden in mijn rode wedstrijdshirt. Eerst mochten we samen met de dames B van Set Up in gaan lopen. Na het inlopen gingen ze oefenen op de aanval. Hier mochten we ook aan meedoen. Het was nog best moeilijk, maar over een paar jaartjes wil ik dit ook kunnen. Na de voorbereiding begon de wedstrijd. Ik mocht de eerste service doen. De bal ging goed over het net en was gelijk een punt. Helaas telde het punt niet mee voor de stand. Tijdens de wedstrijd mochten we de coach helpen met de time out en moesten we goed op Helga letten die aan het fluiten was.  Ze gaf allemaal rare tekens met haar handen en na de wedstrijd kregen we een kleine quiz over de tekens. In de 2e set mocht Nienke serveren en ook voor haar was het jammer dat het punt niet mee telde. Voor elke set mochten me met heel het team een high-five-rondje doen. Dit willen we ook gaan doen met ons eigen team Set Up 4. Na de quiz werden we geïnterviewd door Helga en kregen we een prachtige oorkonde. Dit was superleuk om te doen. Het was ook leuk dat ik samen met Nienke ‘mini van de week’ was.”

 

Het spontane verslagje van Nienke: “In het begin mag je mee de warming-up doen. Als dat klaar is, gaan we serveren oefenen. Daarna gaan we set-ups oefenen. Toen begon de wedstrijd. In het begin mocht Nynke serveren. De tweede set mocht ik servereen. Als er een time-out was, mochten wij meeluisteren wat de coach wilde zeggen. Als dat klaar was gingen Nynke en ik weer zitten. Als de wedstrijd af is gelopen, dan gaan ze het veld opruimen. Ondertussen gaan Nynke en ik naar de kantine. Daar wacht Helga op ons nog wat vragen te stellen. Ze hebben wel verloren met 3-1.”

 

Wat hebben ze genoten die twee kanjers. Ook weer twee prachtige beloftes voor de toekomst!


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb