We mogen weer!

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 12:28

Beste Set Uppers,

 

We mogen weer!

Uiteraard nog met de nodige corona maatregelen,  maar vanaf morgen, woensdag 19 mei kunnen we weer de zaal in van De drie Linden. Via de trainers is er al een eerste inventarisatie gedaan of er genoeg animo is om meteen woensdag 19 mei met het team actief bezig te zijn.

 

Het zal in eerste instantie een beetje aanpassen zijn en niet alle spelers en trainers voelen zich prettig bij de gedachte dat ze nog niet gevaccineerd zijn en stellen de herstart nog even uit. Er zijn ook een aantal trainers geweest die op eigen initiatief contact hebben gehouden met het team en volledig op eigen initiatief een aantal activiteiten met het team binnen de mogelijkheden hebben ontplooid. Mooi om te zien dat op creatieve wijze toch invulling is gegeven aan het volleyen in de Corona periode.

 

Helaas hebben we dit niet voor elk team kunnen realiseren en vragen hiervoor jullie begrip. Ondanks dat de versoepelingen langzaam maar gestaag geïmplementeerd kunnen worden hebben we als Set Up een grote uitdaging om alles weer zoals vanouds op de rails te krijgen. Corona zal ons nog wel even achtervolgen en het duurt nog wel een tijdje voordat we ons weer vrij kunnen bewegen.

 

Uit de onlangs gehouden inventarisatie onder de leden en vrijwilligers blijkt inmiddels dat we weer hard aan de slag moeten om de leden aantallen op peil te krijgen en te houden. Iedereen heeft noodgedwongen een andere invulling  aan zijn sportieve ambities gegeven en het is begrijpelijk dat er ook een aantal leden inmiddels een andere weg zijn ingeslagen. Voor Set Up natuurlijk jammer maar leuk voor de personen die het betreft. De Corona periode heeft bij een ieder ook het besef gebracht dat het uitermate belangrijk is om die dingen te doen die je leuk vind. Niet te veel uitstellen en meteen doorpakken op je ambities.

 

Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 21-22 weer gestart en hopelijk kunnen we in dit nieuwe seizoen weer volledig aan de bak.

 

Mocht op dit moment niet duidelijk zijn of jouw team morgen kan trainen dan zal dit in de loop van de dag zo snel mogelijk bekend worden.

 

De teams die vanaf woensdag aan de slag gaan trainen op onderstaande tijden:

CMV 3 en 5                          17.00 – 18.00 Veld 1

Nevobo Meisjes C           17.30 – 18.45 Veld 3

Nevobo Jongens C          18.15 – 19.30 Veld 2

Nevobo Meisjes A           18.45 – 20.15  Veld 3

Nevobo Dames 1             19.00 – 20.30 Veld 1

ORV Dames 1                   19.30 – 21.00 Veld 2

Recreanten Mix en ORV Heren stellen de herstart van de training nog even uit.

 

Met sportieve groeten,

Het Bestuur van Set Up


«   »