Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up nieuws! Wordt dan lid van de Set Up Nieuws whatsgroep door een mail te sturen  naar webmaster@set-up-volleybal.nl

Maart 2019

Mini van de Week: Kim

Afgelopen zaterdag was Kim van CMV Set Up 3 Mini van de Week. De Super trotse Kim mocht vooraf aan de wedstrijd van meisjes B deelnemen aan de warming up.

Lees meer »

BAK onderscheiding Hans Rombouts

Afgelopen Maandag is Hans Rombouts door de BAK onderscheiden met het Grootkruis van Boemeldonck voor al zijn verdienste in de afgelopen jaren. Van Harte Hans namens alle leden, kader en bestuur van Set Up.

Lees meer »
Januari 2019

Het foute toernooi van de Burgst

Beste volleybal recreanten,Graag breng ik het foute recreanten toernooi van de Burgst onder de aandacht. Dit toernooi staat gepland op zaterdagavond 30 maart in de Huif van 19:30 tot 22:30.

Lees meer »
December 2018

Helga verdienstelijke 6e plaats

Onze Helga heeft bij de Club Held van het jaar verkiezing een verdienstelijke 6e plaats gehaald met 105 stemmen. De regiowinnaar die samen met 14 andere kans maakt op de hoofdprijs komt uit Drimmelen en heeft 618 stemmen behaald. 

Lees meer »
November 2018

Niels op stage met een zak vol snoep

Afgelopen woensdag is Niels met een zak vol snoep op stage gegaan. Niels is al geruime tijd  assistent trainer bij de oudste CMV mini's en heeft als onderdeel van zijn opleiding de komende 40 weken een buitenland stage. De Apenkoppen van CMV team 1 en 2 gaan Niels ontzettend  missen en hopen dat hij naar zijn stage weer terug komt om te assisteren.

Lees meer »

FDK nieuwe sponsor Set Up

Hierbij verwelkomen we FDK als nieuwe sponsor van de mini-afdeling van Set Up. Onlangs mochten we als bestuur een mooi geldbedrag van FDK in ontvangst nemen dat we vrij mochten besteden. Gezien het groeiende aantal mini's en het hierdoor ontstane tekort aan wedstrijdshirts hebben we samen met het nog beschikbare geld van Rotary Prinsenbeek een 20-tal shirts aangeschaft voor de jongste leden van Set Up. 

Lees meer »