Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Oktober 2020
September 2020
Augustus 2020

Laatste Nieuwsbrief 2019-2020

Hier de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Een bijzonder seizoen, dat helaas niet afgemaakt kon worden. We hopen dat het aankomende seizoen seizoen een stuk positiever zal verlopen en hopelijk kunnen we dan ook het 50-jarig bestaan van onze mooie vereniging nog vieren.

Lees meer »
April 2020
Maart 2020

Succesvolle Time-Out

In de aanloop naar het 50-jarig jubileumfeest van volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek was het de bedoeling om deze maand op een training kleur- en tekenformulieren uit te reiken aan de 34 mini’s (de jongste leden) van de club. Met de formulieren zouden dan voor op het feest in mei kleurige slingers worden gemaakt en voor de mini’s met het mooist gekleurde formulier en de mooiste tekening zouden er leuke prijsjes zijn.

Lees meer »

Competitie Topdivisie en lager worden niet meer uitgespeeld

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb