Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up nieuws! Wordt dan lid van de Set Up Nieuws whatsgroep door een mail te sturen  naar webmaster@set-up-volleybal.nl

November 2018

Huwelijk Margot & Koen

Afgelopen donderdag 8 november 2018 zijn Margot en Koen in het huwelijksbootje gestapt. Margot is speelster bij Dames 1 ORV en Koen heeft vorig jaar nog voor Heren 1 Nevobo gespeeld.

Lees meer »

Resultaat Grote Club actie

De grote clubactie is voor Set Up weer voorbij. Er zijn maar liefst 367 loten verkocht en dat levert een verwachte opbrengst op van  840 euro voor Set Up.

Lees meer »
Oktober 2018

Wedstrijd verslag

Het seizoen 2018-2019 is weer in volle gang! En dat betekent dat de verslagen van de wedstrijd ook weer opgesteld en aangeleverd kunnen worden. Want hoe leuk is het als alle leden van Set Up en alle inwoners van Prinsenbeek en omstreken kunnen lezen hoe jouw/jullie wedstrijd is verlopen! 

Lees meer »

Set Up Heren 1 ORV zoekt spelers

Volleybalvereniging Set Up doet mee aan een tweetal competities voor volwassenen. Bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Onafhankelijk Recreatief Volleybal Breda (ORV). Ondanks winst afgelopen maandag kan de Heren 1 ORV nog best wat extra spelers gebruiken.

Lees meer »

Foto's Jeugdkamp 2018

Dit jaar zijn we voor het eerst in lange tijd weer op volleybalkamp geweest met de jeugdspelers van volleybal vereniging Set Up Prinsenbeek. 

Lees meer »
September 2018