Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Maart 2020

Succesvolle Time-Out

In de aanloop naar het 50-jarig jubileumfeest van volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek was het de bedoeling om deze maand op een training kleur- en tekenformulieren uit te reiken aan de 34 mini’s (de jongste leden) van de club. Met de formulieren zouden dan voor op het feest in mei kleurige slingers worden gemaakt en voor de mini’s met het mooist gekleurde formulier en de mooiste tekening zouden er leuke prijsjes zijn.

Lees meer »

Competitie Topdivisie en lager worden niet meer uitgespeeld

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie.

Lees meer »

Wedstrijden en trainingen afgelast.

Wedstrijden Noord-Brabant tot en met maandag 16 maart afgelastIn verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden met teams uit Noord-Brabant in ieder geval t/m maandag 16 maart afgelast. Omdat het Coronavirus ook Prinsenbeek heeft getroffen heeft het bestuur van Set Up in overleg met de  TC besloten om alle trainingen en wedstrijden (inclusief ORV) af te lassen. Meerdere sportverenigingen hebben in de omgeving deze maatregel ook getroffen. Klik hier voor het laatste Corona nieuws vanuit de Nevobo. 

Lees meer »

In Memoriam WP (Wim-Pieter)

Afgelopen woensdag bereikte ons het trieste bericht dat WP (Wim-Pieter Teurlings) plotseling is overleden. WP was sinds 2017 actief bij onze vereniging en heeft zich met veel passie ingezet als trainer bij de Recreanten Mix, De oudste mini's en Jeugd C. De afscheidsbijeenkomst voorafgaand aan de crematie zal gehouden worden op dinsdag 10 maart om 15.30 uur in aula Brabant van het crematorium Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda. We herinneren WP ons als een bevlogen en bescheiden persoonlijkheid die zich vol overgave zijn steentje wilde bijdragen aan onze vereniging. WP is slechts 50 jaar geworden. 

Lees meer »
Februari 2020
Januari 2020
Oktober 2019
September 2019

Sport- & Cultuurintro: vandaag start inschrijvingen!

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Breda hebben vorige week het prachtige Sport- & Cultuurintro boekje in de klassen uitgereikt gekregen! De inschrijvingen woensdag 25 september  om 13.00u van start! Inschrijven kan vervolgens nog het hele schooljaar. Vorig schooljaar schreven er maar liefst 2000(!) kinderen in. 

Lees meer »

Grote Club Actie

Op zaterdag 14 september start de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer geld onze vereniging ontvangt. Van elk verkocht lot gaat80% naar onze clubkas! Dit is voor Set Up een belangrijke steun in de rug.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb