Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Maart 2020

Wedstrijden en trainingen afgelast.

Wedstrijden Noord-Brabant tot en met maandag 16 maart afgelastIn verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden met teams uit Noord-Brabant in ieder geval t/m maandag 16 maart afgelast. Omdat het Coronavirus ook Prinsenbeek heeft getroffen heeft het bestuur van Set Up in overleg met de  TC besloten om alle trainingen en wedstrijden (inclusief ORV) af te lassen. Meerdere sportverenigingen hebben in de omgeving deze maatregel ook getroffen. Klik hier voor het laatste Corona nieuws vanuit de Nevobo. 

Lees meer »

In Memoriam WP (Wim-Pieter)

Afgelopen woensdag bereikte ons het trieste bericht dat WP (Wim-Pieter Teurlings) plotseling is overleden. WP was sinds 2017 actief bij onze vereniging en heeft zich met veel passie ingezet als trainer bij de Recreanten Mix, De oudste mini's en Jeugd C. De afscheidsbijeenkomst voorafgaand aan de crematie zal gehouden worden op dinsdag 10 maart om 15.30 uur in aula Brabant van het crematorium Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda. We herinneren WP ons als een bevlogen en bescheiden persoonlijkheid die zich vol overgave zijn steentje wilde bijdragen aan onze vereniging. WP is slechts 50 jaar geworden. 

Lees meer »
Februari 2020
Januari 2020
Oktober 2019
September 2019

Sport- & Cultuurintro: vandaag start inschrijvingen!

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Breda hebben vorige week het prachtige Sport- & Cultuurintro boekje in de klassen uitgereikt gekregen! De inschrijvingen woensdag 25 september  om 13.00u van start! Inschrijven kan vervolgens nog het hele schooljaar. Vorig schooljaar schreven er maar liefst 2000(!) kinderen in. 

Lees meer »

Grote Club Actie

Op zaterdag 14 september start de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer geld onze vereniging ontvangt. Van elk verkocht lot gaat80% naar onze clubkas! Dit is voor Set Up een belangrijke steun in de rug.

Lees meer »
Juni 2019
Mei 2019

ORV Algemene ledenvergadering (let op andere locatie)

De jaarlijkse Algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 11 september 2019, inloop 19;30 uur voor koffie/thee met wat lekkers, start vergadering 20:00 uur. We verwachten minimaal 1 vertegenwoordiger van elk team. We sluiten af met een drankje en een hapje. Locatie: Woonvizier, Middelmeede 40 in Made

Lees meer »

Hup, hup Set Up!

Afgelopen zondag deed er ÉÉN team van Set Up mee aan het CMV-Regiokampioenschap in Best. Het Set Up-team speelde in de plaats van het team wat als nummer TWEE geëindigd was in de laatste speelronde. Het was CMV-Set Up-DRIE op niveau VIER met VIJF kanjers van spelers! Wat een sucZES! Plaats DRIE in de poule was voor Set Up het ontzettend knappe eindresultaat! Wat een toppertjes. Een trotse HIGH FIVE nogmaals van mij! Helga🖐👍

Lees meer »