Contributie Set Up

Voor aanvullende informatie vanuit  het jeugdsportfonds voor de ouders van onze jeugdleden klik hier.

Activiteit Kosten
Basislidmaatschap senior € 140,00
Basislidmaatschap junior € 100,00
Basislidmaatschap mini's € 85,00
Trainingstijd (per half uur) € 10,00
Begeleiding door Trainer € 40,00
NeVoBo Competitie € 90,00
CMV Competitie € 25,00
ORV Competitie € 45,00
Extra training senior* € 100,00*
Extra training junior* € 85,00*

* Dit bedrag is een richtlijn, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Contributie Jeugd Mini’s (t/m 12 jaar):

Bij Set Up mag uw kind gratis 3x een proeftraining volgen. Hierna dient uw kind te beslissen of hij/zij lid wilt worden. U dient zelf via de website zorg te dragen voor een ingevuld inschrijfformulier, en deze bij de trainer af te geven. Indien uw kind lid wordt bij de mini’s, bedraagt de contributie :

  • 150 euro (indien de trainingstijd 75 minuten is ) of 145 euro (indien de trainingstijd 60 minuten is), hiervoor krijgt uw kind training op woensdagavond en is hij/zij lid van de vereniging. Bij een latere instroom gedurende het seizoen, krijgt u een korting op dit bedrag.
  • 25 euro indien je meedoet aan een van de CMV* wedstrijden. Bij latere instroom gedurende het seizoen, krijg je op dit bedrag geen korting. 

De factuur voor de contributie ontvangt u in september/oktober, aan het begin van het seizoen. Deze kunt u in 1x betalen of in 4 termijnen, hiervoor worden dan 2 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

*De CMV wedstrijden zijn op zondag in de regio, bijv. Oosterhout, Breda, Oud Gastel, Etten-Leur, etc. Deze nemen meestal 2 tot 4 uur in beslag.

 

Korting Kortingsbedrag
Wedstrijd op trainingsavond € - 40,00
Familiekorting** € - 100,00

** Geldig vanaf vier betalende leden van Set Up Prinsenbeek binnen een gezin. De korting wordt verrekend over de contributie van het laatst aangemelde lid.