Cool Moves Volley

Voor de jongste jeugdspelertjes is er een geweldige, dynamische volleybalvorm ontwikkeld, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport en daarom is er voor deze spelertjes een leuke en gemakkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs te leren.

 

Voor de CMV-jeugd is er ook de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen. Er worden namelijk door de NeVoBo (de Nederlandse Volleybalbond), samen met de verschillende verenigingen, gedurende het seizoen een tiental toernooi(zon)dagen georganiseerd in de regio. O.a. in Breda, Oosterhout, Oud Gastel, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Prinsenbeek. Zo’n toernooidag duurt 3 tot 4 uur.

 

Zoals het er nu naar uitziet start Set Up het nieuwe seizoen met twee CMV-teams: Set Up 1 op niveau 5 en Set Up 2 op niveau 3.

 

De contributie bedraagt 150 euro voor het meedoen aan de wekelijkse trainingen en 25 euro extra als wordt deelgenomen aan de wedstrijdjes. Op trainingen en bij wedstrijden zijn sportschoenen verplicht. Van de spelers wordt verwacht om uiterlijk op de aanvangstijd van de trainingen omgekleed in de zaal te zijn met sportshirtje, sportbroekje, (kniebeschermers zijn niet noodzakelijk), zaalsportschoenen (met veters dubbel gestrikt of klittenband), lang haar in een staartje. De spelers mogen een bidon met water (géén frisdrank) meebrengen in de zaal.

 

Dankzij verschillende sponsoren beschikt Set Up over fijne, mooie wedstrijdshirts voor alle mini’s. De shirts, die gedragen worden op de speeldagen, zijn en blijven eigendom van Set Up.  Verder is een zwart, kort broekje het meest geschikt als wedstrijdoutfit.

 

Proeftrainingen (3x gratis) kunnen worden aangevraagd door het aanmeldformulier  op de website in te vullen, het formulier te printen en te ondertekenen en het op de eerste proeftraining aan de desbetreffende train(st)er te geven. 

 

Klik hier voor meer informatie over CMV Regio Zuid

Klik hier voor meer informatie over de CMV spelregels