Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Juni 2019
Mei 2019

ORV Algemene ledenvergadering (let op andere locatie)

De jaarlijkse Algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 11 september 2019, inloop 19;30 uur voor koffie/thee met wat lekkers, start vergadering 20:00 uur. We verwachten minimaal 1 vertegenwoordiger van elk team. We sluiten af met een drankje en een hapje. Locatie: Woonvizier, Middelmeede 40 in Made

Lees meer »

Hup, hup Set Up!

Afgelopen zondag deed er ÉÉN team van Set Up mee aan het CMV-Regiokampioenschap in Best. Het Set Up-team speelde in de plaats van het team wat als nummer TWEE geëindigd was in de laatste speelronde. Het was CMV-Set Up-DRIE op niveau VIER met VIJF kanjers van spelers! Wat een sucZES! Plaats DRIE in de poule was voor Set Up het ontzettend knappe eindresultaat! Wat een toppertjes. Een trotse HIGH FIVE nogmaals van mij! Helga🖐👍

Lees meer »
April 2019
Maart 2019

Eredivisie beachvolleybal op Kasteelplein Breda

Het Kasteelplein in Breda staat in mei een week lang in het teken van beachvolleybal. In het weekeinde van 11 en 12 mei wordt daar een toernooi gespeeld in het kader van de DELA Eredivisie Beach, de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie. 

Lees meer »

Mini van de Week: Kim

Afgelopen zaterdag was Kim van CMV Set Up 3 Mini van de Week. De Super trotse Kim mocht vooraf aan de wedstrijd van meisjes B deelnemen aan de warming up.

Lees meer »

BAK onderscheiding Hans Rombouts

Afgelopen Maandag is Hans Rombouts door de BAK onderscheiden met het Grootkruis van Boemeldonck voor al zijn verdienste in de afgelopen jaren. Van Harte Hans namens alle leden, kader en bestuur van Set Up.

Lees meer »
Januari 2019

Het foute toernooi van de Burgst

Beste volleybal recreanten,Graag breng ik het foute recreanten toernooi van de Burgst onder de aandacht. Dit toernooi staat gepland op zaterdagavond 30 maart in de Huif van 19:30 tot 22:30.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb