Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

November 2018

FDK nieuwe sponsor Set Up

Hierbij verwelkomen we FDK als nieuwe sponsor van de mini-afdeling van Set Up. Onlangs mochten we als bestuur een mooi geldbedrag van FDK in ontvangst nemen dat we vrij mochten besteden. Gezien het groeiende aantal mini's en het hierdoor ontstane tekort aan wedstrijdshirts hebben we samen met het nog beschikbare geld van Rotary Prinsenbeek een 20-tal shirts aangeschaft voor de jongste leden van Set Up. 

Lees meer »

Huwelijk Margot & Koen

Afgelopen donderdag 8 november 2018 zijn Margot en Koen in het huwelijksbootje gestapt. Margot is speelster bij Dames 1 ORV en Koen heeft vorig jaar nog voor Heren 1 Nevobo gespeeld.

Lees meer »
Oktober 2018

Wedstrijd verslag

Het seizoen 2018-2019 is weer in volle gang! En dat betekent dat de verslagen van de wedstrijd ook weer opgesteld en aangeleverd kunnen worden. Want hoe leuk is het als alle leden van Set Up en alle inwoners van Prinsenbeek en omstreken kunnen lezen hoe jouw/jullie wedstrijd is verlopen! 

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb