Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up nieuws! Wordt dan lid van de Set Up Nieuws whatsgroep door een mail te sturen  naar webmaster@set-up-volleybal.nl

April 2018

Verkiezing vereniging van het Jaar

Wil jij ook laten zien hoe gaaf jouw vereniging is? Doe dan mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Sport-­ en cultuurverenigingen worden uitgedaagd hun verenigingsverhaal te delen via verenigingvanhetjaar.nl. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen: Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.

Lees meer »

Meisjes C Kampioen

Met een nipte overwinning in de 2e set (24-26) zijn onze Meisjes C zaterdag 7 april 2018 kampioen geworden nadat ze naast de 1e (13-25) ook de 3e set (10-25) overtuigend wisten te winnen. De meiden versloegen De Burgst Breda met 1-3 in sets en hebben daarmee de eerste plaats in de 2e Klasse Nevobo (tweede helft) veilig gesteld.

Lees meer »

Rabobank nieuwe partner Nevobo

Met de introductie van de Volley Bowl presenteerden Rabobank en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) vandaag in Utrecht een nieuwe driejarige samenwerking. Rabobank was via NOC*NSF’s Team NL al verbonden aan de Nevobo, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd. De Volley Bowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en wordt geserveerd aan bezoekers en sporters tijdens drie topevents in de volleybalsport.

Lees meer »
Maart 2018

Koningsdag Levend tafelvoetbal

We zijn als bestuur druk bezig om dit jaar ook op het Koningsdag festijn ons visite kaartje af te geven. Als er nog plek is op het terrein dan zijn we zeker van de partij. Dit doen we niet alleen maar in samenwerking met Beek Vooruit, Breda Beach maar natuurlijk ook met het Oranje Comité. Het Bestuur is met Arben en Peter al vertegenwoordigd die dag. Wie doet er met hun mee als Set Up aan het Levend Tafel Voetbal dat georganiseerd wordt door CV de Knackers. Stuur je deelname via Whatsapp naar 06 83514000. 

Lees meer »

Etske volleybalvrijwilliger van het jaar

Etske Wychgel van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Ze kreeg de meeste stemmen. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.

Lees meer »
Februari 2018

Etske Wychgel genomineerd voor dé volleybalvrijwilliger van 2018

Uit alle aanmeldingen werden drie vrijwilligers genomineerd en Etske is er een van. Van de drie vrijwilligers maakt Nevobo een video om deze personen en hun waarde voor het volleybal op een fraaie manier voor het voetlicht te brengen. Daarna kan het publiek online stemmen om dé volleybalvrijwilliger van 2018 te bepalen.

Lees meer »