Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Oktober 2018

Set Up Heren 1 ORV zoekt spelers

Volleybalvereniging Set Up doet mee aan een tweetal competities voor volwassenen. Bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Onafhankelijk Recreatief Volleybal Breda (ORV). Ondanks winst afgelopen maandag kan de Heren 1 ORV nog best wat extra spelers gebruiken.

Lees meer »

Foto's Jeugdkamp 2018

Dit jaar zijn we voor het eerst in lange tijd weer op volleybalkamp geweest met de jeugdspelers van volleybal vereniging Set Up Prinsenbeek. 

Lees meer »
September 2018

Grote Clubactie Set Up

Na het grote succes van afgelopen jaar doet Set Up Prinsenbeek ook in 2018 mee aan de Grote Clubactie. Alle leden krijgen komende week een lotenboekje mee naar huis.Vanaf zaterdag 15 september mogen de loten worden verkocht...!Met de opbrengst van de Grote Clubactie kunnen we nieuw materiaal aanschaffen voor het nieuwe seizoen. Hoe mooi is dat! #groteclubactie

Lees meer »
Augustus 2018

De Drie Linden 20 jaar, hele dag feest

Stichting De Drie Linden staat uitgebreid stil bij de 20ste verjaardag van de gelijknamige sport- en welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek. Op zaterdag 22 september viert ze dat de gehele dag met een afwisselend activiteitenprogramma in De Drie Linde aan de Heisprong.

Lees meer »
Juli 2018

Verslag Pannenhoef

Op woensdag 11 juli gingen we met Kim, Rens, Mika en ik (Yfke), moeder Jolanda en opa en oma met Helga samen naar de Zwarte schuur. Daar hebben we een paar dingen over veen geleerd. We hebben gewandeld, we namen een omweg omdat Helga dacht: dan krijgen we nog meer honger, en dat was zo. Helga zei ook dat je de drie mooiste dennenappels mee moest pakken onderweg, want daar gingen we nog een spelletje mee spelen. We hebben gepicknickt. Helga had voor wie wilde een kers of perzik. Wij hadden watermeloen mee en Jolanda had komkommer en tomaatjes mee en ook voor later nog iets. We hebben ook een soort zoektocht gedaan, dan had je een kaart en daar staan dieren op en dan had je een klein weggetje en die moest je volgen en dan zag je soms een bordje hangen en daar zat dan een foto van een van de dieren op. We kregen van Helga ook nog een ijsje en die was lekker. Daarna hebben we nog een spel met de dennenappels gedaan. Helga zelf had drie hele grote dennenappels mee en die zette ze neer op de grond en dat hebben we twee keer gedaan en wie de tweede keer dat we het deden het dichts bij een van de drie dennenappels heeft gegooid heeft gewonnen en dat waren: ik, Mika en Rens. Omdat we allemaal zo goed ons best hadden gedaan, kregen we van Brabants Landschap een cadeautje. We mochten zelfs kiezen: een leuke button of een dierensporenboekje.  We eindigden de middag met nog wat spelen op het grote grasveld. Het was een leuke middag!

Lees meer »
Mei 2018

Interview Etske Omroep Brabant

We kunnen het niet genoeg herhalen dat we met recht trots kunnen zijn op onze Etske als volleybal vrijwilliger 2018 Nevobo. Ook Omroep Brabant heeft dit opgemerkt  en zal daarom  as zondag 27 mei rond de klok van 12.30 Etske  ïnterviewen in het Radio programma Sportlunch van Leon Kersten en Maarten van den Hoven 

Lees meer »