Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Word dan lid van de Set Up Nieuws whatsgroep door een mail te sturen  naar webmaster@set-up-volleybal.nl

April 2018

Rabobank nieuwe partner Nevobo

Met de introductie van de Volley Bowl presenteerden Rabobank en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) vandaag in Utrecht een nieuwe driejarige samenwerking. Rabobank was via NOC*NSF’s Team NL al verbonden aan de Nevobo, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd. De Volley Bowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en wordt geserveerd aan bezoekers en sporters tijdens drie topevents in de volleybalsport.

Lees meer »
Maart 2018

Koningsdag Levend tafelvoetbal

We zijn als bestuur druk bezig om dit jaar ook op het Koningsdag festijn ons visite kaartje af te geven. Als er nog plek is op het terrein dan zijn we zeker van de partij. Dit doen we niet alleen maar in samenwerking met Beek Vooruit, Breda Beach maar natuurlijk ook met het Oranje Comité. Het Bestuur is met Arben en Peter al vertegenwoordigd die dag. Wie doet er met hun mee als Set Up aan het Levend Tafel Voetbal dat georganiseerd wordt door CV de Knackers. Stuur je deelname via Whatsapp naar 06 83514000. 

Lees meer »

Etske volleybalvrijwilliger van het jaar

Etske Wychgel van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Ze kreeg de meeste stemmen. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.

Lees meer »
Februari 2018

Etske Wychgel genomineerd voor dé volleybalvrijwilliger van 2018

Uit alle aanmeldingen werden drie vrijwilligers genomineerd en Etske is er een van. Van de drie vrijwilligers maakt Nevobo een video om deze personen en hun waarde voor het volleybal op een fraaie manier voor het voetlicht te brengen. Daarna kan het publiek online stemmen om dé volleybalvrijwilliger van 2018 te bepalen.

Lees meer »
Januari 2018

Maak een Gratis Website met JouwWeb