Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Oktober 2018

Wedstrijd verslag

Het seizoen 2018-2019 is weer in volle gang! En dat betekent dat de verslagen van de wedstrijd ook weer opgesteld en aangeleverd kunnen worden. Want hoe leuk is het als alle leden van Set Up en alle inwoners van Prinsenbeek en omstreken kunnen lezen hoe jouw/jullie wedstrijd is verlopen! 

Lees meer »

Set Up Heren 1 ORV zoekt spelers

Volleybalvereniging Set Up doet mee aan een tweetal competities voor volwassenen. Bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Onafhankelijk Recreatief Volleybal Breda (ORV). Ondanks winst afgelopen maandag kan de Heren 1 ORV nog best wat extra spelers gebruiken.

Lees meer »

Foto's Jeugdkamp 2018

Dit jaar zijn we voor het eerst in lange tijd weer op volleybalkamp geweest met de jeugdspelers van volleybal vereniging Set Up Prinsenbeek. 

Lees meer »
September 2018

Grote Clubactie Set Up

Na het grote succes van afgelopen jaar doet Set Up Prinsenbeek ook in 2018 mee aan de Grote Clubactie. Alle leden krijgen komende week een lotenboekje mee naar huis.Vanaf zaterdag 15 september mogen de loten worden verkocht...!Met de opbrengst van de Grote Clubactie kunnen we nieuw materiaal aanschaffen voor het nieuwe seizoen. Hoe mooi is dat! #groteclubactie

Lees meer »
Augustus 2018

Maak jouw eigen website met JouwWeb