Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Mei 2018

Verkiezing vereniging van het Jaar 2018

Beste leden en vrienden van Set Up. Dat wij als vereniging goed zijn in het winnen van verkiezingen en wedstrijden bleek wel uit de huldiging door de Nevobo gisterenavond. Dat er nog een kans is om iets te winnen in de regio Breda blijkt wel uit de tussenstand van de verkiezing vereniging van het jaar.  Volg daarom onderstaande link en Stem op Set up met mooie cijfers en deel dit bericht zoveel mogelijk via Social Media.

Lees meer »
April 2018

Verkiezing vereniging van het Jaar

Wil jij ook laten zien hoe gaaf jouw vereniging is? Doe dan mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Sport-­ en cultuurverenigingen worden uitgedaagd hun verenigingsverhaal te delen via verenigingvanhetjaar.nl. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen: Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.

Lees meer »

Meisjes C Kampioen

Met een nipte overwinning in de 2e set (24-26) zijn onze Meisjes C zaterdag 7 april 2018 kampioen geworden nadat ze naast de 1e (13-25) ook de 3e set (10-25) overtuigend wisten te winnen. De meiden versloegen De Burgst Breda met 1-3 in sets en hebben daarmee de eerste plaats in de 2e Klasse Nevobo (tweede helft) veilig gesteld.

Lees meer »

Rabobank nieuwe partner Nevobo

Met de introductie van de Volley Bowl presenteerden Rabobank en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) vandaag in Utrecht een nieuwe driejarige samenwerking. Rabobank was via NOC*NSF’s Team NL al verbonden aan de Nevobo, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd. De Volley Bowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en wordt geserveerd aan bezoekers en sporters tijdens drie topevents in de volleybalsport.

Lees meer »
Maart 2018

Koningsdag Levend tafelvoetbal

We zijn als bestuur druk bezig om dit jaar ook op het Koningsdag festijn ons visite kaartje af te geven. Als er nog plek is op het terrein dan zijn we zeker van de partij. Dit doen we niet alleen maar in samenwerking met Beek Vooruit, Breda Beach maar natuurlijk ook met het Oranje Comité. Het Bestuur is met Arben en Peter al vertegenwoordigd die dag. Wie doet er met hun mee als Set Up aan het Levend Tafel Voetbal dat georganiseerd wordt door CV de Knackers. Stuur je deelname via Whatsapp naar 06 83514000. 

Lees meer »