Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Word dan lid van de Set Up Nieuws whatsgroep door een mail te sturen  naar webmaster@set-up-volleybal.nl

Januari 2018

Twee punten voor Set Up mix team

Tijdens de wedstrijd van donderdag liet Set Up mix 1 team zien dat een nieuw jaar nieuwe kansen kan brengen. Het team won tijdens deze wedstrijd namelijk een set. En dat was de voorbode voor de twee punten afgelopen maandag tegen Psk Kaszub uit Breda.

Lees meer »

Nevobo Volleybalkampen 2018

Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding zijn deelnemers de hele dag bezig met hun favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma. Met name onder kinderen van 10 tot 12 jaar is het bestaan van de volleybalkampen niet bekend. Zij zijn vaak nog niet heel erg actief op internet en sociaal media. Daarom wil Nevobo ze graag via de vereniging en de ouders bereiken.

Lees meer »

Nieuw logo Set Up

Middels de onlangs gehouden enquete is met een meerderheid van stemmen (53%) gekozen voor een nieuw logo. De andere twee logo's (10,6% + 18,2%) zijn een variant op het gekozen logo. Het behoud van het oude logo werd met 13,6 procent van de stemmen ondersteund. 

Lees meer »

Set Up met vier mini-teams in Made

Volleybalvereniging Set Up was zondag met maar liefst vier teams met mini’s vertegenwoordigd op het volleybaltoernooi in de Amerhal in Made. ‘Alle teams speelden geweldig’, meldt de club, die trots is op de jonge spelers.

Lees meer »
December 2017
November 2017

Eerste winst voor CMV Set Up 1

Set Up 1 speelde zondagochtend in ‘t Veerhuis in Oud Gastel. En eindelijk was daar de welverdiende winst voor dit team, dat uitkomt in de Cool Moves Volley (CMV) competitie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Lees meer »