Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Augustus 2018

De Drie Linden 20 jaar, hele dag feest

Stichting De Drie Linden staat uitgebreid stil bij de 20ste verjaardag van de gelijknamige sport- en welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek. Op zaterdag 22 september viert ze dat de gehele dag met een afwisselend activiteitenprogramma in De Drie Linde aan de Heisprong.

Lees meer »
Juli 2018

Verslag Pannenhoef

Op woensdag 11 juli gingen we met Kim, Rens, Mika en ik (Yfke), moeder Jolanda en opa en oma met Helga samen naar de Zwarte schuur. Daar hebben we een paar dingen over veen geleerd. We hebben gewandeld, we namen een omweg omdat Helga dacht: dan krijgen we nog meer honger, en dat was zo. Helga zei ook dat je de drie mooiste dennenappels mee moest pakken onderweg, want daar gingen we nog een spelletje mee spelen. We hebben gepicknickt. Helga had voor wie wilde een kers of perzik. Wij hadden watermeloen mee en Jolanda had komkommer en tomaatjes mee en ook voor later nog iets. We hebben ook een soort zoektocht gedaan, dan had je een kaart en daar staan dieren op en dan had je een klein weggetje en die moest je volgen en dan zag je soms een bordje hangen en daar zat dan een foto van een van de dieren op. We kregen van Helga ook nog een ijsje en die was lekker. Daarna hebben we nog een spel met de dennenappels gedaan. Helga zelf had drie hele grote dennenappels mee en die zette ze neer op de grond en dat hebben we twee keer gedaan en wie de tweede keer dat we het deden het dichts bij een van de drie dennenappels heeft gegooid heeft gewonnen en dat waren: ik, Mika en Rens. Omdat we allemaal zo goed ons best hadden gedaan, kregen we van Brabants Landschap een cadeautje. We mochten zelfs kiezen: een leuke button of een dierensporenboekje.  We eindigden de middag met nog wat spelen op het grote grasveld. Het was een leuke middag!

Lees meer »
Mei 2018

Interview Etske Omroep Brabant

We kunnen het niet genoeg herhalen dat we met recht trots kunnen zijn op onze Etske als volleybal vrijwilliger 2018 Nevobo. Ook Omroep Brabant heeft dit opgemerkt  en zal daarom  as zondag 27 mei rond de klok van 12.30 Etske  ïnterviewen in het Radio programma Sportlunch van Leon Kersten en Maarten van den Hoven 

Lees meer »

Verkiezing vereniging van het Jaar 2018

Beste leden en vrienden van Set Up. Dat wij als vereniging goed zijn in het winnen van verkiezingen en wedstrijden bleek wel uit de huldiging door de Nevobo gisterenavond. Dat er nog een kans is om iets te winnen in de regio Breda blijkt wel uit de tussenstand van de verkiezing vereniging van het jaar.  Volg daarom onderstaande link en Stem op Set up met mooie cijfers en deel dit bericht zoveel mogelijk via Social Media.

Lees meer »
April 2018

Verkiezing vereniging van het Jaar

Wil jij ook laten zien hoe gaaf jouw vereniging is? Doe dan mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Sport-­ en cultuurverenigingen worden uitgedaagd hun verenigingsverhaal te delen via verenigingvanhetjaar.nl. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen: Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.

Lees meer »

Meisjes C Kampioen

Met een nipte overwinning in de 2e set (24-26) zijn onze Meisjes C zaterdag 7 april 2018 kampioen geworden nadat ze naast de 1e (13-25) ook de 3e set (10-25) overtuigend wisten te winnen. De meiden versloegen De Burgst Breda met 1-3 in sets en hebben daarmee de eerste plaats in de 2e Klasse Nevobo (tweede helft) veilig gesteld.

Lees meer »

Rabobank nieuwe partner Nevobo

Met de introductie van de Volley Bowl presenteerden Rabobank en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) vandaag in Utrecht een nieuwe driejarige samenwerking. Rabobank was via NOC*NSF’s Team NL al verbonden aan de Nevobo, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd. De Volley Bowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en wordt geserveerd aan bezoekers en sporters tijdens drie topevents in de volleybalsport.

Lees meer »