Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Maart 2018

Etske volleybalvrijwilliger van het jaar

Etske Wychgel van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Ze kreeg de meeste stemmen. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.

Lees meer »
Februari 2018

Etske Wychgel genomineerd voor dé volleybalvrijwilliger van 2018

Uit alle aanmeldingen werden drie vrijwilligers genomineerd en Etske is er een van. Van de drie vrijwilligers maakt Nevobo een video om deze personen en hun waarde voor het volleybal op een fraaie manier voor het voetlicht te brengen. Daarna kan het publiek online stemmen om dé volleybalvrijwilliger van 2018 te bepalen.

Lees meer »
Januari 2018

Twee punten voor Set Up mix team

Tijdens de wedstrijd van donderdag liet Set Up mix 1 team zien dat een nieuw jaar nieuwe kansen kan brengen. Het team won tijdens deze wedstrijd namelijk een set. En dat was de voorbode voor de twee punten afgelopen maandag tegen Psk Kaszub uit Breda.

Lees meer »

Nevobo Volleybalkampen 2018

Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding zijn deelnemers de hele dag bezig met hun favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma. Met name onder kinderen van 10 tot 12 jaar is het bestaan van de volleybalkampen niet bekend. Zij zijn vaak nog niet heel erg actief op internet en sociaal media. Daarom wil Nevobo ze graag via de vereniging en de ouders bereiken.

Lees meer »

Nieuw logo Set Up

Middels de onlangs gehouden enquete is met een meerderheid van stemmen (53%) gekozen voor een nieuw logo. De andere twee logo's (10,6% + 18,2%) zijn een variant op het gekozen logo. Het behoud van het oude logo werd met 13,6 procent van de stemmen ondersteund. 

Lees meer »