Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

Voorzitter gezocht.

Set Up is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de huidige voorzitter van Set Up.

Deze is te bereiken via email voorzitter@set-up-volleybal.nl 

Januari 2018

Set Up met vier mini-teams in Made

Volleybalvereniging Set Up was zondag met maar liefst vier teams met mini’s vertegenwoordigd op het volleybaltoernooi in de Amerhal in Made. ‘Alle teams speelden geweldig’, meldt de club, die trots is op de jonge spelers.

Lees meer »
December 2017
November 2017

Eerste winst voor CMV Set Up 1

Set Up 1 speelde zondagochtend in ‘t Veerhuis in Oud Gastel. En eindelijk was daar de welverdiende winst voor dit team, dat uitkomt in de Cool Moves Volley (CMV) competitie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Lees meer »

Lesje volleybal voor AH-medewerkers

Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek was één van de sportclubs die deelnam aan de Sportactie van Albert Heijn. Hierdoor kwam de club op het idee om een volleybalclinic voor de supermarktmedewerkers te organiseren.

Lees meer »

3e Plaats voor Sjan

Onze Clubheld Sjan is binnen de gemeente Breda geëindigd op de 3e plaats. De winnaar van de gemeente is de Clubheld met de meeste stemmen. De gemeentewinnaar heeft een beker voor de naam staan.

Lees meer »
Oktober 2017

‘Help Sjan en Set Up met uw stem’

Er is een tussenstand van de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’, meldt het bestuur van volleybalvereniging Set Up. ,,Onze Sjan doet het erg goed met haar vijfde plaats. Ondanks de relatief kleine vereniging is ze erg populair en heeft ze al 68 stemmen’’, stelt voorzitter Peter Visschers, die hoopt dat een grote groep Bekenaren nog een stem op Sjan wil uitbrengen.

Lees meer »

Sjan van Zijp, de ‘snoepjesmevrouw’ van Set Up.

Het was 8 januari 1974 toen Sjan van Zijp-Goos zich met enkele buurvrouwen aanmeldde bij volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek. Een enthousiast lid vol vrolijkheid en humor. Vanaf het eerste moment was ze met de vereniging begaan, en nog steeds. Daarom meldde Set Up haar aan voor de actie 'Clubhelden van de amateursport'.

Lees meer »

Spannende wedstrijd Set Up dames en ander volleybalnieuws.

Het was een spannende wedstrijd afgelopen zaterdag 14 oktober bij het Dames 1 Nevobo team van Set Up. Het ging namelijk gelijk op. De eerste set heeft het team maar net moeten weggeven met 27-25. De dames kwamen in de tweede set goed terug en wonnen met maar liefst met 10 punten verschil.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb