Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek

Het laatste nieuws...

Snel op de hoogte zijn van het laatste Set Up-nieuws! Klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

November 2017

3e Plaats voor Sjan

Onze Clubheld Sjan is binnen de gemeente Breda geëindigd op de 3e plaats. De winnaar van de gemeente is de Clubheld met de meeste stemmen. De gemeentewinnaar heeft een beker voor de naam staan.

Lees meer »
Oktober 2017

‘Help Sjan en Set Up met uw stem’

Er is een tussenstand van de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’, meldt het bestuur van volleybalvereniging Set Up. ,,Onze Sjan doet het erg goed met haar vijfde plaats. Ondanks de relatief kleine vereniging is ze erg populair en heeft ze al 68 stemmen’’, stelt voorzitter Peter Visschers, die hoopt dat een grote groep Bekenaren nog een stem op Sjan wil uitbrengen.

Lees meer »

Sjan van Zijp, de ‘snoepjesmevrouw’ van Set Up.

Het was 8 januari 1974 toen Sjan van Zijp-Goos zich met enkele buurvrouwen aanmeldde bij volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek. Een enthousiast lid vol vrolijkheid en humor. Vanaf het eerste moment was ze met de vereniging begaan, en nog steeds. Daarom meldde Set Up haar aan voor de actie 'Clubhelden van de amateursport'.

Lees meer »

Spannende wedstrijd Set Up dames en ander volleybalnieuws.

Het was een spannende wedstrijd afgelopen zaterdag 14 oktober bij het Dames 1 Nevobo team van Set Up. Het ging namelijk gelijk op. De eerste set heeft het team maar net moeten weggeven met 27-25. De dames kwamen in de tweede set goed terug en wonnen met maar liefst met 10 punten verschil.

Lees meer »

OPROEP voor alle spelers in de vriendenloterij!

Van het bedrag wat je voor je lot betaald wordt een deel aan een goed doel geschonken. Heb je GÉÉN specifieke vereniging gesteund?? Help dan Set-Up in Prinsenbeek door hen, heel eenvoudig, via de website aan te wijzen om de bijdrage van lotprijs aan onze mooie prinsenbeekse sportvereniging toe te wijzen! De bijdrage wordt anders in een poule van willekeurige verenigingen verdeeld.

Lees meer »
September 2017

Set-Up deelnemer AH sportactie

Volleybalvereniging Set-Up Prinsenbeek is één van de Prinsenbeekse sportclubs die meedoen aan de Sportactie van Albert Heijn. De vereniging wil zich binnen de Beekse gemeenschap graag extra profileren om nieuwe leden te werven en doet dat deze week ook in de supermarkt aan de Beeksestraat.

Lees meer »